· 

By Queen's Brocante Boutique

 

BEN JIJ NIET 12 IN EEN DOZIJN?

 

DAN MOET JE BIJ VINTAGE BRABANT EN ZIJN ONDERNEMERS ZIJN.

 

De inrichting en styling  van je huis is een dynamisch ding; altijd in beweging en nooit af……. Want dan heb je weer een nieuw item gescoord en ga je op zoek naar meer (in dezelfde style kleur vorm e.d.)  Herkenbaar! 

 

Je kunt in de loods urenlang rondkijken en artikelen verzamelen & combineren. Gaat nooit vervelen.

 

Inkopen doe ik graag in Frankrijk, België en mijn favoriet Engeland.  Maar ook op fairs en markten in Nederland kun je nog leuke dingen tegenkomen. Het speuren blijft nog altijd iets bijzonders.  Graag koop ik items die ik zelf mooi vind, dus je ziet eigenlijk een afspiegeling van mijn eigen smaak. U vind bij mij dus Franse brocante maar ook wat stoerdere items, gebruiksvoorwerpen van het Engelse platteland en de Engelse chic. Door het enthousiasme van de andere ondernemers is de liefde voor jaren ´70 ook aangewakkerd en ik kan deze artikelen ook niet meer weerstaan.    

Mijn absolute favorieten zijn spuitflessen en kapstokken, deze laatste hangen in mijn hele huis met allerlei voorwerpen eraan.

 

De meubeltjes zijn met Craiatieve krijtverf behandeld, waarvan ik ook dealer ben.  Workshop plannen met een groepje vriendinnen, dat kan hoor zeg maar wanneer je wilt afspreken.

 

Zoek je iets speciaals of verzamel je een bepaald voorwerp; stel dan gewoon je vraag of vul het gastenboek in als je in de shop bent.

 

Ook vanuit thuis kan je heerlijk shoppen, klik door naar de webshop en reserveer je artikel, dan kan je het bekijken of afhalen in de winkel.

 

Tot ziens in de winkel,

 

Marionne Konings,

 

www.queensbrocanteboutique.nl

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0