· 

Blog by Mariette Steging

Via de Halderbergse Bode kwam ik voor het eerst in contact met Vintage Brabant en ik vond het zo'n leuk concept dat je per m2 kon huren omdat nu ook creatievelingen en hobbyisten zoals ik een kans krijgen om een "eigen winkeltje' te creëren. Na de eerste kennismaking was het al snel beklonken want Bianca is een heel warm en open persoon waar je alle mogelijkheden mee kunt bespreken. En zo kwam ik dus als één van de eersten bij Vintage Brabant terecht, in een nog vrij lege grote loods destijds. Dat is al weer twee jaar geleden. Het is verbazingwekkend om te zien hoe dit in een paar jaar uitgegroeid is naar een bomvolle sfeervolle plek waar veel hippe retrospullen of mooie brocante spullen of uniek handgemaakte spullen, zoals ik die zelf, maak te koop zijn. Ikzelf heb een voorliefde om van afgedankte spullen weer iets moois te maken, iets waar er maar 1 van is. Recyclen is mijn doel, zo heb ik bijvoorbeeld van een ordinaire schemerlamp een prachtige lamp gemaakt met een voet van druivenranken. En, om nog maar eens iets te noemen, heb ik van een oud dressuurzadel een kruk gemaakt. Schilderen op hout en zelf tekstborden ontwerpen op oude pallets is ook een van mijn hobby's. Sieraden en sleutelhangers maken van stukjes leer, of zelfs leuke tassen, laat het maar aan mij over. Ook werk ik graag met de Milk Paint verf die verkocht wordt bij Vintage Brabant, zowel op meubels als op kleinere dingen zoals vazen, kandelaars e.d. Je kunt dan van lelijke vazen weer de prachtigste vazen maken en alles valt iedere keer anders uit, dus het is zeker uniek! Ik hoop nog lang deel uit te mogen maken van Vintage Brabant want het is een geweldig team waar iedereen elkaar helpt, waar kom je dat nog tegen?

Je kan een selectie vinden hier in de webshop, maar ik kom iedere week nieuwe items in de winkel brengen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0