Kingsman Design

Welkom bij Kingsman Design! Ik ben Niels, een jonge gepassioneerde ondernemer sinds begin januari 2021. Mijn avontuur begon eigenlijk waar het voor de meeste mensen in Nederland wat rustiger werd… Covid19. Helaas zo ook in de horeca, waar ik nog steeds werkzaam ben als Chef-kok bij Spijshuis ‘Uit de Kunst’ in Rucphen.  Ineens had ik meer vrije tijd en zo is mijn enthousiasme voor Vintage & Design ontstaan. 
In het begin was het merendeels Alessi artikelen wat ik verkocht. Alessi is een Italiaans design merk wat voornamelijk huishoudartikelen ontwerpt, maar dan wel in een interessant/grappig jasje steekt. Zo om de vier, vijf weken organiseer ik samen met Klaas Schaafsma, de Catawiki Design Expert een Alessi veiling met ongeveer 50 tot 60 kavels.
Niet veel later was ik getipt door mijn oom en tante om eens bij Vintage Brabant langs te gaan, ik was meteen getriggered. Wat een overweldigende ruimte vol met mooi spul. “Daar wil ik ook tussenstaan|”. Zo gezegd, zo gedaan. Binnen no time stond mijn marktkraam in de loods vol met lampen, West Germany vazen en vintage accessoires.
Naast Catawiki en Vintage Brabant ben ik ook actief op Etsy waar ik mijn mijn grootste guilty pleasure kan uiten: Lampen! Hele gave - al zeg ik het zelf ;) - Design en Vintage Verlichting én wat andere leuke hebbedingetjes (lees: Alessi & West Germany Vazen).
Kortom, druk aan de weg aan het timmeren om hier uiteindelijk mijn full-time baan van te kunnen maken. Volg m'n social media kanalen en blijf op de hoogte van mijn aanvoer van mooie spullen! :)
Instagram: @KingsmanDesignNL
Facebook: @Kingsman Design

Reactie schrijven

Commentaren: 0