Geplande evenementen

Omdat wij jullie in deze tijd tóch heel graag willen verblijden met vintage, hebben wij geregeld dat er regelmatig Instagram live streams gepland staan! Dit doen wij ook in samenwerking met Instagram influencers. Zij zullen een live shopping tour geven in Vintage Brabant, waardoor jullie virtueel kunnen shoppen in onze winkel!! Wij zullen u hier op de hoogte stellen van de geplande live tours. Houd ook onze Instagram pagina @vintage_brabant in de gaten. Hier worden dagelijks de nieuwtjes geplaatst!
BY-BAR is een Nederlands kleding- en accesoire label dat in 2008 is opgericht door Barbara Brenninkmeijer. De styles van BY-BAR bestaan uit Essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. De collectie is modern maar niet aan trends onderhevig, waardoor alle items mooi zijn voor meer dan één seizoen. BY-BAR heeft ook dit jaar weer enkele pop-up stores geopend en Vintage Brabant mocht de shop in Den Bosch stylen en vullen met meubels en accessoires. Het werd een prachtig resultaat i.s.m. het team van BY-BAR die duidelijk hun style en keuze had aangegeven. Fijne samenwerking!

www.shop-by-bar.nl

 

Wil jij ook je shop aankleden met Vintage van Vintage Brabant? Neem contact op!


Ook met het cultureel centrum van Oudenbosch hebben wij een fijne samenwerking. In de kast in de foyer mogen wij geregeld een nieuwe vintage presentatie maken als uiting voor ons bedrijf en als extra sfeermaker voor de ruimte. Wanneer er prachtige muziek, theater- of filmvoorstelling in ons vintage genre worden gespeeld, kleden we de hal extra aan. Samenwerken anno nu!

www.fideietarti.nl

 Heb je zelf een unieke lokatie en heb je een idee om iets te organiseren? Bij Vintage Brabant denken we graag met je mee, we hebben zelf kramen en een batterij aan enthousiaste ondernemers.....zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten...je marktje is namelijk al compleet........bring it on!