Geplande evenementen

Styling advies inkoopdag By Zisensa

Zaterdag 17 augustus 2019 van 11 tot 16 uur

 

Op zaterdag 17 en 24 Augustus is er een interieur/styling dag in Oudenbosch. Bent u op zoek naar inspiratie of wenst u advies op gebied van kleur kom gezellig langs. Vooraf tijd reserveren is mogelijk stuur een mailtje naar; contact@zisensa.com of maak een afspraak bij Bianca bij Vintage Brabant.


Milk Paint Workshop

Zaterdag 24 augustus van 10:30 tot 13:00

Zaterdag 5 oktober van 10:30 tot 13:00

Zaterdag 9 november van 10:30 tot 13:00

 

De nieuwste trend om je meubels te pimpen. Leer het allemaal bij ons in de workshop. Zonder te schuren, op iedere oppervlakte énnnn 100% natuurlijk!

Met Milk Paint geef je je meubel karakter, je kan er velen kanten mee op. Doel van de workshop is om zoveel mogelijk technieken te oefenen. Wij leveren plankjes waarop je uitgebreid alle technieken die aan bod komen kunt oefenen. Ook kan je hierdoor alle kleurtjes uitproberen zodat je weet wat je thuis wil! Je hoeft dus zelf geen oefenmateriaal mee te nemen.

Na afloop kun je de producten van Miss Mustard Seed aanschaffen met 10 % korting. En krijg je het werkstukje (snijplankje/weerhuisje)wat je hebt gemaakt mee naar huis.

Onderwerpen die aan bod komen:

•Werken met Milk Paint

•Technieken oefenen: chippy look, doorschuren, gebruik wax puck etc

•Werken met onbeperkt aantal kleuren

•Werken met verschillende soorten afwerkingen waxen/vernis/tungolie.

•Werken met hennep olie (hemp oil)

Parkeren: Gratis

Workshop kost €39,95 per persoon en is incl werkstukje, koffie/thee/ water en huisgemaakte appeltaart!

Komt deze datum niet goed voor je uit? Mail naar Bianca@voz-groep.nl voor meer opties.


THE VINTAGE WEEKEND!!

 28 & 29 September 2019 van 10 tot 17 uur

 

Speciaal openingsweekend voor en door vintagelovers en schatjagers. Een hal en een weekend vol met gave items, makeover advies, styling tips en good vibes only! Wil je lekker hunten naar vintage, curiosa en brocante of heb je dat misschien al gedaan en wil je een kraam huren? Voor doorgewinterde vintagepeeps of voor mensen die hun eerste stapjes zetten op het vintage pad. Woonartikelen en extra belevingen zoals workshops, demonstraties, lekkers en heerlijk plaatjes van DJ Curver. 

Wegens het enorme succes van alle Vintage on Sunday´s de afgelopen jaren, spreiden we het nu uit over twee dagen! Zaterdag én zondag van 10 tot 17 uur: gratis parkeren, gratis entree en lekker indoor.

Fusion Mineral Paint demonstratie: Inloop workshop Milk Paint, klein meubels pimpen

Kraam huren: 1 dag €30,-, 2 dagen €50,-

excl. BTW, incl. 2 consumptiemunten per dag per kraam

Tussentijds je kraam opruimen is niet nodig, we staan lekker binnen en er is bewaking

Heb je een vintage auto of bus en wil je vanuit daar op ons buitenterrein verkopen, dan mag je twee dagen staan voor €25,- excl. BTW. Wat let je? Meld je aan! 

Havendijk 10 a 4731 KX OudenboschBY-BAR is een Nederlands kleding- en accesoire label dat in 2008 is opgericht door Barbara Brenninkmeijer. De styles van BY-BAR bestaan uit Essentials met een rijke uitstraling en prachtige details. De collectie is modern maar niet aan trends onderhevig, waardoor alle items mooi zijn voor meer dan één seizoen. BY-BAR heeft ook dit jaar weer enkele pop-up stores geopend en Vintage Brabant mocht de shop in Den Bosch stylen en vullen met meubels en accessoires. Het werd een prachtig resultaat i.s.m. het team van BY-BAR die duidelijk hun style en keuze had aangegeven. Fijne samenwerking!

www.shop-by-bar.nl

 

Wil jij ook je shop aankleden met Vintage van Vintage Brabant? Neem contact op!


Ook met het cultureel centrum van Oudenbosch hebben wij een fijne samenwerking. In de kast in de foyer mogen wij geregeld een nieuwe vintage presentatie maken als uiting voor ons bedrijf en als extra sfeermaker voor de ruimte. Wanneer er prachtige muziek, theater- of filmvoorstelling in ons vintage genre worden gespeeld, kleden we de hal extra aan. Samenwerken anno nu!

www.fideietarti.nl

 Heb je zelf een unieke lokatie en heb je een idee om iets te organiseren? Bij Vintage Brabant denken we graag met je mee, we hebben zelf kramen en een batterij aan enthousiaste ondernemers.....zo heb je wel de lusten, maar niet de lasten...je marktje is namelijk al compleet........bring it on!


Tijdens 'Vintage on Sunday' evenementen is Vintagefotografie.com aanwezig voor het maken van fotoshoots.