Vintage Brabant is onderdeel van VOZ

Wie zijn wij:

De eigenaren van VOZ en Vintage Brabant zijn Guido en Bianca. Zij hebben hun ideeën samengesmolten tot een uniek concept dat een professioneel verhuisbedrijf combineert met mogelijkheden om onnodig weggooien of verspilling tegen te gaan.

Guido kreeg in 2010 de kans om voor zichzelf te beginnen en heeft die met beide handen aangegrepen. Vanuit zijn ervaring in de verhuisbranche en vanuit de gedachte verspilling tegen te gaan, exporteerde hij met name meubilair naar andere landen waar er duidelijk behoefte aan is. Dit werd tevens het begin van verhuisbedrijf VOZ.

Bianca, op haar beurt, besloot in die tijd haar hart te volgen. Zo ontstond het idee om het verhuisbedrijf gezamenlijk te professionaliseren en te combineren met Vintage Brabant. Haar visie: “We willen bijdragen aan onze samenleving, want we hebben veel te veel spullen. Het mooie van ons werk is dat alles weer een nieuw leven krijgt, een nieuwe kans.”

 

Samen sturen zij de teams van VOZ en Vintage Brabant aan en steken zelf ook graag de handen uit de mouwen. Dochter Maas bevindt zich graag in de winkel en is tegelijkertijd dol op het verhuisbedrijf van haar ouders.


Verhuizen onze zorg

Verhuizen; de een vindt het geweldig, de ander moet er niet aan denken. Vast staat dat een verhuizing het begin is van een nieuw leven in een andere omgeving. Daar is een heel proces aan voorafgegaan; een woning zoeken en vervolgens huren of kopen. Als dat achter de rug is komen er een nieuwe zorgen bij; er is van alles te doen in de oude en in de nieuwe woning. En hoe gaan we dat allemaal regelen met die verhuisdag?

De ervaren medewerkers van VOZ (Verhuizen Onze Zorg) zijn in staat om die zorgen uit handen te nemen. Zij gaan desgewenst verder dan de verhuizing en kunnen klussen in zowel de oude als de nieuwe woning van u overnemen. Zodat alles op tijd klaar is voor de verhuisdag. De verhuizing pakt het capabele team even vlot als professioneel aan.

 

Ook zorgen over wat u niet meeverhuist zijn niet nodig. VOZ neemt al uw spullen mee, ook die waar u met moeite afscheid van neemt. Als u het zonde vindt om zo maar van alles weg te gooien, dan zijn wij uw partner,. Wij zorgen dat deze spullen goed terecht komen. En die verhuisdag? Dat komt goed; snel en zonder stress.

Opslag

Het komt maar al te vaak voor. De oude woning is verkocht, de nieuwe woning is nog niet klaar om te betrekken. Geen probleem bij VOZ. Er zijn ruime mogelijkheden om de inboedel veilig en geconditioneerd onder te brengen in onze opslag, net zo lang totdat ze weer nodig zijn. En dat tegen een lage prijs. Een pak van het hart; weer een probleem minder.

Ons Concept

VOZ kent een uniek concept. Laten we voorop stellen dat u er voordeel bij heeft. Bovendien is de samenleving erbij gebaat. Wij zijn ons namelijk bewust van het feit dat we samen veel te veel weggooien wat nog bruikbaar is. Dat heeft geleid tot een recirculatieconcept waar iedereen beter van wordt.

In het kort

 

Mogelijk heeft u vintagespullen in huis. Dat kan van alles zijn; meubels, schilderijen, kleding, apparatuur, vinyl, vazen, enzovoorts. Wat u niet meeverhuist, kunnen wij via Vintage Brabant in Oudenbosch een nieuwe bestemming geven. Door ze te verkopen, al of niet gerestyled. Overbodige inboedel nemen we ook mee, zodat u er vanaf bent. Vaak gaat het om goederen die in Nederland geen waarde meer hebben, maar waar in andere landen juist wel behoefte aan is. We rijden met grote regelmaat naar die landen. Zo krijgen deze spullen een tweede leven, alleen echt onbruikbare spullen gaan naar de recycling. Ook daar zorgen wij voor.