Plekje huren bij Vintage Brabant


Concept

Wij geloven in #samensterk

In de wereld anno nu met bankhangshoppers en webshops, is de liefhebber nog steeds op zoek naar de tastbare wereld, maar wil dan wel iets unieks! Onze doelgroep komt gericht naar ons toe. En zij komen niet van ver voor 30 m2, maar wel voor 600 m2! Zij komen niet even, maar maken twee rondjes. Zij komen als zij wel gericht iets zoeken, maar ook als ze niets nodig hebben en toch benieuwd zijn naar een vondst. Door samen diezelfde doelgroep te benaderen, creëren we samen een groter bereik. Samen zijn wij op zoek naar de liefhebbers die zien hoeveel liefde wij in onze producten gestoken hebben.


Huren

Creatieve ondernemers moet je niet in hokjes duwen. Dus de vormgeving van jouw winkel is aan jou. Dit kan op een kraam, tafel of in een kast, maar denk ook aan een bakfiets, caravan of volkswagenbus. Wij hebben 1500 m2 tot onze beschikking, gebruik die! Je huurt bij ons vanaf 1 m2. Een meter kost €12,50 excl. BTW per week. Je draagt geen commissie af! Je omzet wordt per maand naar je overgemaakt. Al jouw producten codeer je. In een bestand houden wij bij wat we van je verkopen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de presentatie van je spullen, vul het aan en maak het schoon. Zelf aanwezig zijn hoeft niet, mag wel.


Extra's

Reguliere ondernemers van Vintage Brabant hebben vele voordelen. Je lift mee op onze gezamenlijke exposure en promotie. Je kan gratis gebruik maken van de webshopmogelijkheden van deze site. Je kan gratis gebruik maken van de workshop area. Participeren aan de events zoals 'Vintage on Sunday' is zonder extra kosten. En je bent onderdeel van een groep hele enthousiaste mensen. Alle ideeën zijn welkom, wil jij een ladies night organiseren? leef je uit! 

En het allerbelangrijkste:

Met dit maandbedrag ben je klaar. Je hebt je eigen winkel.

Geen extra kosten zoals GWL, vergunningen, pinkosten, schoonmaak etc. etc.