Workshops 2021 Voorlopig uitgesteld :(


Alle workshops zijn weer hervat! Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM die op het moment, wanneer de workshop gegeven wordt, gelden.

 

Vintage Brabant en haar ondernemers organiseren regelmatig workshops. Wil jij ook een workshop geven?
Graag! Neem gerust contact op.

Komt een geplande workshop niet uit voor jou? Schroom niet om contact op te nemen, wie weet plannen we er dan gewoon nog één!


Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag inloopspreekuur ;)

 

Bij Vintage Brabant verkopen we twee natuurlijk verflijnen waar we dol enthousiast over zijn! Natuurlijk kan je je inschrijven voor workshops, maar komt dat niet uit of wil je liever meteen aan de slag kan je altijd binnenlopen met jouw vragen en hulp bij je project. We zijn natuurlijk ook daadwerkelijk zelf aan de slag met onze meubeltjes en kan ik je adviseren in het gebruik van onze producten. Neem eventueel zelf een laadje of kastdeurtje mee, foto's mag ook. Stel je vragen, oefenen mag ook! 

 

Tot zaterdag! Groetjes Bianca


Iedere eerste zaterdag van de maand:

 

Fusion Mineral Paint 2.0 workshop!

 

Je krijgt tijdens de workshop uitleg over het merk en wat het verschil met andere verfsoorten is. Leer alles over de toepassingen en technieken. Je leert transfers toe te passen en de tips and tricks om kleuren te blenden met Fusion Mineral Paint.

 

De workshop wordt gegeven door Carolien van Made To Measure & More, zij is gediplomeerd Meesterschilder en gespecialiseerd in restauratietechnieken zoals marmerimitaties en vergulden. Fusion Mineral Paint heeft haar hart gestolen door de brede toepassing en haar verlangen naar duurzaamheid. Haar ultimate goal is een stukje bewustwording te creëren bij mensen om meubels een tweede kans te geven. Tijdens deze workshop leer je om van jouw meubel iets unieks te maken.

 

Je krijgt een wandpaneel waarop je de blendtechniek en transfer gaat aanbrengen en uiteraard mag je deze aan het einde van de workshop meenemen naar huis. 

 

Er wordt gebruik gemaakt van transfers van Redesign by Prima en Miss Mustard Seed's Milk Paint. Er is keuze uit verschillende motieven en stylen zoals bloemen, tekst en andere afbeeldingen.

 

De kosten van de workshop zijn € 45,- p.p.

 

Na afloop van de workshop kan je Fusion Mineral Paint kopen met 10% korting!

 

Je hoeft verder zelf niets mee te brengen, trek alleen iets aan wat eventueel verf mag hebben.

 

De prijzen zijn incl. materialen, (gebruik van) gereedschap en koffie/thee en iets lekkers!

 

De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Havendijk 10 a te Oudenbosch.

Van 10.30 uur tot circa 13.00 uur!

 

Geef je op via madetomeasure.andmore@gmail.com


Iedere tweede zaterdag van de maand:

 

Milk Paint Workshop door Vintage Brabant

 

Alhoewel Milk Paint een eeuwenoude verf is, is het nu de trend om je meubels die unieke look te geven! Een 100% natuurlijke verf waarbij je nagenoeg niet hoeft te schuren!! Het dekt op iedere ondergrond!! Ook dat ene kastje van oma dat diep in de was staat. Het is een speciale verf op poederbasis dat je zelf moet mengt met water. Er zijn heel veel mogelijkheden: strakke look, chippy look, verweerde look, steiger look, noem maar op! Je kan dit leren door een workshop te volgen om kennis te maken met deze fantastische verf!

 

Wat kun je verwachten van een Milk Paint workshop?

Je krijgt uitgebreid informatie over Milk Paint en hoe je er mee kunt werken. Je gaat zelf aan de slag met de Milk Paint mixen en het aanbrengen op testplankjes. Je oefent met de verschillende soorten afwerkingen zoals meubelwas en Hennep Oil. Aan het einde van de workshop ga je zelf aan de slag met een klein voorwerp waarbij je je geoefende technieken kunt toepassen. Het voorwerp mag je daarna mee naar huis nemen.

 

De workshops duren ongeveer 2,5 a 3 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

De kosten van de workshop zijn € 39,95 p.p.

 

Na afloop van de workshop kan je Milk Paint kopen met 10% korting!

 

Je hoeft verder zelf niets mee te brengen, trek alleen iets aan wat eventueel verf mag hebben.

 

De prijzen zijn incl. materialen, (gebruik van)gereedschap, een how-to guide en koffie/thee en iets lekkers!

 

De workshops worden gegeven in onze winkel aan de Havendijk 10 a te Oudenbosch.

Van 10.30 uur tot circa 13.00 uur!

 

Geef je op via bianca@voz-groep.nl